Prica o internet radiju Malena je prica o nadasve ljubavi prema dobroj muzici,lepom druzenju i uzajamnom postovanju ljudskih vrednosti bez obzira na sveukupne razlicitosti.
Radio Malena je poceo sa radom 06.01.2016.godine kao hronoloski slijed jednog hobija priraslom za srce vlasnice Sladjane Jankovic i njenih prijatelja.Vec od samog pocetka radio Malena je svojim uredjivackim stavovima i biranom muzikom imao pravac da bude Vas radio,radio koji ce slusati svi sirom sveta.Uz vrhunski tim voditelja i podrske  radio Malena je rastao iz dana u dan vezujuci uz nas stream armiju vernih slusalaca koji su u nama prepoznali visoku profesionalnost,emociju i iskrenost sto ga u celini cini posebnim i prepoznatljivim u odnosu na druge.
Radio Malena,kao pre svega narodni internet radio u svom muzickom delu zadovoljava potrebe  slusalaca muzickim sadrzajima a  takodje posebna paznja se posvecuje kvalitetu zvuka i prenosa.
Svoje vrednosti,radio Malena je razvio kroz jaku emotivnu povezanost sa slusaocimai radio koji je svoje talase prepustio onima koji misle,govore i shvataju drugacije.
Insistiramo na tolerantnoj komunikaciji i uvazavanju svih a sve u cilju smanjivanja negativnog,ogranicenosti i nezdravih shvatanja.
Vas osmeh i raspolozenje,nase danonocno zaduzenje,svakodnevni prijatelj i cuvar ljudske duse,zastitni znak obicnog coveka,Vas radio-radio Malena.DOBRO DOSLI.
 

 

Kvalitet zvuka 128kbps Player

Winamp Windows Media Player Quicktime  Real One Macromedia Flash

equalizer

Skype uživo uključenja

skype

Copyright © 2015 - 2018. Radio Malena. Sva prava zadržana.